ХОНДА CR-V ОГЛЯД

Ще один кросовер-позашляховик - це те, чого хочуть сучасні люди. Вперше випущена в 1995 році, а тепер уже в п'ятому поколінні, Honda щорічно продає сотні тисяч таких речей людям, яким потрібно щось практичне та надійне.

Його популярність також не збирається знижуватися - минулого року він був другим найбільш продаваємим позашляховиком у світі, поступаючи тільки Toyota RAV4.

Щоб не відставати Honda вперше в історії CR-V запропонувала гібридну трансмісію. Потім він повністю відмовився від раніше доступного двигуна внутрішнього згорання, а CR-V отримав невеликий фейсліфтинг, щоб отримати нові електрифіковані характеристики.

ТЕПЕР, ГІБРИД ЄДИНИЙ ВАРІАНТ?

Так. Він поєднує в собі 2,0-літровий бензиновий двигун, що працює за циклом Аткінсона, два електродвигуни та невеликий самозарядний акумулятор в поєднанні з коробкою передач CVT. Це інтелектуальна система, яка автоматично перемикається між трьома режимами руху - EV (хоча не очікуйте, що де-то поруч буде діапазон, який ви отримаєте в моделі з підключеним модулем), Hybrid і Engine, в залежності від навколишнього середовища і того, наскільки ви виберете.

ЯК ТАМ ВСЕРЕДИНІ?

Ми підійшли до того, що автомобілі з кожним поколінням стають більше, але CR-V п'ятого покоління такий же довгий, як і старий. Замість цього Honda розтягнула колісну базу на 30 мм, Наблизивши колеса до кутів і «спроможність більш мускулистої стійкості позашляховика», що означає, що всередині для вас більше місця.

Передні пасажири вимагають від збільшення простору над головою і стегнами, а пасажири другого ряду отримують на 50 мм більше місця для ніг.

ПЛЮСИ

  1. Відмінна практичність
  2. Складова поїздка
  3. Добре обладнаний
  4. Гібрид вражає

МІНУСИ

  1. Більше не доступно з сімома місцями
  2. Дуже обмежений діапазон двигунів
  3. Фінансово можуть бути дорогими

Функції безпеки та допомоги водієві

Honda також стандартно поставляється з набором технологій допомоги водію, що допомагає запобігти зіткненням. Основні функції безпеки включають:

  1. Стандартне попередження про лобове зіткнення та автоматичне екстрене гальмування
  2. Стандартна допомога у підтримці смуги руху та попередження про вихід зі смуги руху
  3. Стандартний адаптивний круїз-контроль

ЯКИЙ ВИСНОВОК?

«Останній CR-V залишається розумною покупкою в цьому секторі, але є і цікавіші варіанти». CR-V просторий, практичний і зручний в управлінні. 

У світі постійно збільшується кількість привабливих позашляховиків. Якщо вам потрібне зручне, сміливе, з сучасним дизайном авто crv honda купити потрібно саме зараз.

Рейтинг:
5.0 / 1
Просмотры:
1420
Теги материала:
CR-V, хонда
Категории материала:
Авто
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]