Професійний ремонт й діагностика в сервісі Хонда

Автомобілі марки Honda відмінно зарекомендували себе на світовому ринку, завдяки сучасному дизайну і високої надійності. Але будь-яка машина з часом ламається, і в такому випадку потрібне проведення професійної діагностики та подальшого ремонту, який пропонує наш автосервіс Honda.

У нас працюють тільки досвідчені фахівці, які здатні виявити найменшу поломку вашого авто, запобігши тим самим можливому великий ремонт. Використовуючи обладнання останнього покоління, ми можемо здійснити ремонтні роботи авто будь-якої складності.

Автомобілі марки Honda відмінно зарекомендували себе на світовому ринку, завдяки сучасному дизайну і високої надійності. Але будь-яка машина з часом ламається, і в такому випадку потрібне проведення професійної діагностики й подальшого ремонту, який пропонує наш автосервіс Honda.

У нас працюють тільки досвідчені фахівці, які здатні виявити найменшу поломку вашого авто, запобігши тим самим можливому великий ремонт. Використовуючи обладнання останнього покоління, ми можемо здійснити ремонтні роботи авто будь-якої складності.

Професійний ремонт Honda

Наш сервісний центр https://honda.ua/avto/for-car-owners/servis/  здатний запропонувати вам наступні послуги по ремонту автомобілів:

  • Слюсарний ремонт, що передбачає усунення проблем у двигуні, АКПП і трансмісії.
  • Ремонт кузова (рихтування, фарбувальні роботи й аерографія).
  • Заміна витратних матеріалів.
  • Ремонт і установка електрики.
  • Шиномонтаж.

Методика комп’ютерної діагностики

 

 

Діагностичне обладнання для проведення комп’ютерної діагностики складається зі спеціальних засобів контролю, – сканерів, портативних зчитувачів, які підключають до автомобіля. Далі відбувається зчитування та опрацювання кодів помилок, виявлених під час аналізу роботи двигуна та інших вузлів. Спеціальна програма, запущена на комп’ютері, використовуючи внутрішні бази, перетворює сервісні коди на словесні описи помилок, які виявлені.

Зазвичай, для того, щоб комплексно продіагностувати всі несправності транспортного засобу, спеціалісту необхідно 20-30 хв. Діагностика однієї з систем займає близько 10-15 хв.

Кількість діагностованих блоків залежить від марки автомобіля. В авто, випущених в минулому столітті, у більшості випадків взагалі немає електронних блоків діагностики, у більш пізніх автомобілях такий блок тільки один і відповідає за роботу двигуна. У сучасних автомобілях таких блоків може бути до десятка, кожен з них містить унікальну інформацію про контрольований вузол.

Незалежно від марки транспортного засобу, комп’ютерна діагностика охоплює кілька етапів:

  • Підключення до автомобіля сканера зі спеціальним програмним забезпеченням
  • Зчитування кодів
  • Отримання інформації про технічний стан автомобіля і наявні несправності
  • Формування та узгодження необхідного ремонту.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1223
Теги материала:
хонда
Категории материала:
Статьи
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]