Ставки на спорт. На що поставити в матчах рівних суперників в БК Паріматч?

Що слід враховувати

Сфера беттінга розвивається з кожним днем, сотні гравців щодня проходять реєстрацію в букмекерській конторі Паріматч, багато з яких домагаються професійного рівня, адже стабільний заробіток багато в чому залежить від уміння аналізувати.

Завдяки аналітиці ставка виявиться плюсовою в 70% випадків, важливо при цьому досконально розібрати матч, врахувати такі моменти як погодні умови, стартові склади команд, місце в турнірній таблиці і звичайно ж психологічний настрій команд. В грі важлива кожна дрібниця, адже на кону стоять реальні гроші, мало хто з каперів хоче розлучатися з ними. Роблячи ставку в букмекерській конторі, потрібно не забути зробити парі матч вхід, щоб мати можливість отримати бонус, а також мати можливість вивести виграш.

У різних дисциплінах часто зустрічаються рівні за силою суперники, взяти, наприклад, футбол де проходить матч між Манчестер Сіті і Ліверпулем, обидві команди наділені висококласними гравцями, команди вміють забивати голи і практично не відсиджуються в обороні. Такий матч обіцяє бути насиченим і гостросюжетним, тому що в ньому складно визначити переможця, адже гра буде протікати з однієї половини поля на іншу.

Рахунок в матчі може відкрити будь-яка команда, але якщо одна з команд відкриє рахунок, то інша обов'язково захоче відігратися і докладе всіх зусиль для цього.

Поставити можна на такі результати

  • Тотал;
  • Більше;
  • Менше;
  • Перемога господарів;
  • Нічия;
  • Перемога гостей;
  • Перемога господарів або нічия;
  • Перемога гостей або нічия;
  • Додаткові тотали.

На що поставити

У матчі з рівними за силою суперниками матчі буде актуальна ставка на БК Паріматч "обидві заб'ють", коефіцієнт на даний результат буде приблизно 1,55. Суть будь-якої гри зводиться до того щоб якомога швидше відкрити рахунок в матчі, Манчестер Сіті любить забивати багато голів в першому таймі, вже на кінець 45 хвилини рахунок може бути 2:2, тому актуально також буде використовувати тотал 2,5 більше з кефом 1,60.

Все залежить від місця в турнірній таблиці, якщо для обох команд матч особливо важливий, результат якого може вирішити вихід з групи, то команди будуть обережними і якомога менше допускати помилок. Від рівних суперників можна очікувати все що завгодно, але найкраще використовувати ставки на тотал "більше".

Якщо ви використовуєте 5% від банку в БК Паріматч, то це збільшує шанси на виграш саме на дистанції. Не варто розраховувати на отримання виграшу тут і зараз, так як спроби можуть закінчитися програшем. Новачкам рекомендується набратися досвіду, навчиться самостійно складати прогнози і тільки потім приступати до гри на реальні гроші.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
17113
Теги материала:
Ставки, спорт, Паріматч
Категории материала:
Статьи
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]