Прогулянки на баггі – активний відпочинок з масою емоцій

Відпочивати можна по-різному, але активний відпочинок приносить набагато більше емоцій та вражень. Одним із таких є прогулянка на баггі.

Баггі - це повнопривідний відкритий автомобіль, суміш квадроциклу та позашляховика, який відрізняється високою прохідимістю. На ньому зручно їздити в горах, по пересіченій, піщаній та болотистій місцевості.

У Львові прогулянки на баггі доступні від 30 хвилин, також можна придбати подарунковий сертифікат. Пропонує баггі львів незабутню прогулянку місцевістю з мальовничою природою та по насиченому пригодами маршруту.

Що потрібно для їзди на баггі

Баггі підходить для різних цілей – від короткострокових прогулянок у гори та екскурсій до багатоденних подорожей. Для поїздки знадобиться сама техніка та спеціальне захисне спорядження, підібране залежно від можливих погодних умов.

Для їзди знадобиться:

  1. Захисний одяг;
  2. Шоломи;
  3. Захисні окуляри;
  4. Передвиїзний інструктаж від керівника групи.

Якщо це коротка прогулянка, то все екіпірування надає прокатна компанія. Екскурсію зазвичай супроводжує інструктор, який проведе безпечним маршрутом, попередньо провівши інструктаж.

У разі, якщо вилазка на баггі виконується компанією самостійно, то попередньо складається маршрут, враховуються запасні варіанти у разі непередбачених ситуацій.

Окрім основного екипірування, для поїздки на баггі потрібно взяти з собою додатковий теплий одяг, намети, спальні мішки особливо у разі поїздок з ночівлею, їжу та інший похідний інвентар. Варто враховувати, що машини відкриті і потрібно бути готовим як до дощової походи, так і низьких температур.

Не варто забувати і про техніку, адже поломки можуть бути раптовими. Ремонтні комплекти, запасні колеса та запас палива мають бути, якщо це тривалі подорожі у відкриту природу.

Чи потрібні особливі навички для водіння баггі

Бажано, щоб водії баггі в мінімальному варіанті вміли керувати автомобілем, а в кращому варіанті - мали досвід водіння позашляховиків.

Поведінка баггі на пересіченій місцевості сильно відрізняється від водіння авто на асфальті. Під час поїздки автомобіль може опинитися в складних непрохідних умовах, бруді, болотах, похилій або кам'янистій місцевості.

На кожній поверхні автомобіль може поводитися по-різному і якщо досвіду мало, то можна перевернутися, пошкодити автомобіль або навіть травмуватися самому.

Як правило, за кермо баггі сідають ті, хто вже мав досвід їзди на позашляховиках, квадроциклах, мотоциклах BMX та іншій техніці, що використовується на бездоріжжі.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1220
Теги материала:
прогулянки, баггі
Категории материала:
Авто
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]