Пакети майка з брендом - обов'язкові для кожного магазину

Клієнт, приходячи до магазину за покупками, бажає отримати сервіс найвищого рівня. І його неможливо забезпечити без належного пакування товарів. Найчастіше клієнти приходять без сумок і пакетів, а це означає, що нести в руках товари буде незручно. Тому продавець зобов'язаний запропонувати пакет платно чи безкоштовно, на вибір.

Найпопулярніші пакети - типу майка. Вони зручні, досить міцні та на лицьовій стороні завжди можна розмістити логотип магазину. Також їхня собівартість невелика, тому вони досить вигідне рішення. А замовити пакети майка з брендом в Україні можна навіть онлайн. 

Які підібрати пакети для свого магазину

Розмір пакета має значення і кожен власник магазину замислюється над тим, які розміри слід підібрати для своїх товарів і яку максимальну вагу вони повинні витримувати.

Тут основним орієнтиром під час вибору є асортимент наявної продукції. Наприклад, якщо це продмаркет, то необхідні пакети, здатні витримувати вагу не менше десяти кілограм.

Для аптек підійдуть невеликі пакети, в які можна запакувати легкі лікарські препарати. Загалом, все залежить від типу товарів, які реалізує продавець і тут все індивідуально.

Найголовніше, щоб вони залишалися міцними та надійними. Адже від цього залежить репутація. Якщо пакети у клієнтів будуть рватися, а товари пошкоджуватимуться, то популярності це не додасть.

Друк бренду на пакеті - маркетинговий інструмент

Реклама є основним двигуном торгівлі, та реклама на пакеті - це один із таких маркетингових інструментів. Коли людина з пакетом йде вулицею, вона демонструє назву магазину, в якому вона зробила покупки.

У такий спосіб суспільна довіра до бренду чи магазину поступово збільшується. Наприклад, якщо ти ще не впевнений у якому магазині робитимеш покупку і випадково зустрів покупця з пакетом, де є назва одного з магазинів, то твій вибір буде очевидним і впаде саме на цей магазин.

Такий пасивний вид реклами поступово залучатиме нових відвідувачів та збільшуватиме рівень продажів.

Пакети для корпоративних клієнтів

Корпораціям також потрібна своя упаковка з назвою компанії та логотипом. У такі пакети можна вкладати товари для своїх клієнтів, дарувати подарунки для співробітників з нагоди професійного свята або будь-якого іншого.

Також у корпоративних пакетах можна пропонувати клієнтам зразки товарів на пробу. Так що пакети-майка - це універсальна упаковка, що підходить для різних ситуацій.

Рейтинг:
5.0 / 1
Просмотры:
1187
Теги материала:
Пакети майка з брендом
Категории материала:
Статьи
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]