Опис популярного авто Мазда 6

Mazda 6 виділяється з натовпу, будь то седан або Tourer. Тут допомагає так звана мова дизайну Mazda «KODO - Soul of Motion» - він, мабуть, черпає натхнення в плавній силі та спритності дикої тварини, яке накидається на свою здобич. Ми не впевнені в цьому, але ми точно знаємо, що у нього винятковий характерний передок Mazda з довгим капотом, в той час, як підняті і розкльошені крила переходять в стрілоподібні передні стійки, щоб надати Mazda 6 низьку підвіску в стилі купе.

Mazda 6 не просто виглядає гладкою - це так. Седан розсікає повітря з низьким коефіцієнтом аеродинамічного опору 0,26, в той час, як показник Cd Tourer, рівний 0,28, майже настільки ж вражає. Також є довга колісна база - 2830 мм у седана і 2750 мм у Турера, що створює більше місця всередині і надає йому кращі пропорції зовні.

Mazda 6 добре виглядає як седан, але це також один з тих автомобілів, який, можливо, працює навіть краще як універсал, тому безперечно варто розглянути варіант Tourer через додаткової привабливості і великої вантажності.

Інтер'єр і комфорт

 

 

Чи не багато автомобілів можуть зрівнятися з чудовою Skoda Superb за свої гроші, але Mazda 6 - одна з них. У його просторій п'ятимісній кабіні, орієнтованої на водія, поєднуються хороше положення водія і огляд, інтуїтивно зрозуміла компонування і великий комплект. Нактоуз перед водієм і кермовим колесом має спортивний вигляд, а пластик, як правило, хорошої якості.

Центральна консоль оснащена кольоровим сенсорним екраном діагоналлю 7,0 дюймів, на якому відображаються деталі інформаційно-розважальної системи, і охоплювати DAB-радіо, а також MZD-Connect, який об'єднує ваш смартфон для забезпечення підключення до Інтернету і соціальних мереж. Знайомий Mazda Multimedia Commander знаходиться за селектором передач разом з окремим регулятором гучності, а це означає, що нема потреби постійно дотягуватися до сенсорного екрана, як цього вимагають деякі автомобілі.

Велика колісна база седана і турера Mazda 6 забезпечує чудовий простір для водія і пасажирів. Сидіння зручні, але, як завжди, ви можете перейти на шкіряні сидіння, якщо ваш бюджет може трохи збільшитися.

Практичність

 

 

У задній частині седана і турера Мазда 6 достатньо місця, але виключно високим пасажирам може бути складно знайти місце для голови через спортивну лінію даху, тому варто перевірити, чи підходять все.

Седан має 480-літровий багажник, що добре, але не виключно, як у Skoda Superb, і є відносно висока завантажувальне ребро. Проте, можна опустити задні сидіння, щоб отримати відмінний простір в 1632 літри, що особливо корисно для більш довгих предметів. Просто прикро, що версія хетчбека теж недоступна. Турер має щедрі 522 літри багажного відділення або 1664 літри з опущеними задніми сидіннями.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1197
Теги материала:
Мазда 6, MAZDA 6
Категории материала:
Авто
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]