Новий Citroën C3 в 7 ключових моментах

Citroën C3 прийшов на ринок, щоб привернути увагу і виділитися від інших автомобілів. Це фундаментальні аспекти французького утилітаризму.

Дизайн і настройка

Найяскравіша точка нового https://citroen.niko.ua/car/s3/. Він являє собою оригінальне зображення у власному стилі, його також можна налаштувати, хоча і оплачується окремо. Це одна з тих моделей, які виділяються на тлі решти трафіку. Тепер він має квадратний і міцний формат, на відміну від куполоподібних форм попереднього покоління, і більше схожий на автомобіль.

Кузов нагадує DS3, а естетичні деталі - C4 Cactus. І результат може бути приємним або тривожним, але він має індивідуальний характер і відрізняється від інших. Доступні дев'ять кольорів кузова, три кольори даху (відповідно до дзеркал і рамою протитуманних фар) і різні колеса, всього 36 можливих комбінацій.

Інтер'єр автомобіля Citroën також націлений на індивідуальну настройку і пропонує, крім стандартної конфігурації з чорними тонами, три інших, які розрізняються певними покриттями, які можуть бути з тканини (сірий) або зі шкірозамінника (бежевий або суміш чорного і червоний).

Внутрішнє приміщення

Дуже добре використовується. Новий Citroën C3 довжиною 3,99 м пропонує п'ять сидінь, відповідних для дорослих, і місткий 300-літровий багажник, один з найбільших серед вантажних автомобілів. У порівнянні з попереднім C3 він забезпечує більшу ширину спереду і ззаду, а також більше місця для ніг в задньому ряду. І це видно всередині, тому що кабіна стає більш рельєфною.

Він тільки втрачає висоту до стелі, тому що нижче, хоча, щоб голова терлася, вона повинна бути вище 1,85 метра. Інтер'єр доповнено рідкісними для невеликих автомобілів деталями, такими як передні сидіння, які ширше і громоздче, ніж зазвичай, і забезпечують високий рівень комфорту.

Механіка

Він не змінюється в порівнянні з замінної моделлю, але працює краще. Шасі таке ж, хоча вага невеликий, а в наборі відбулися деякі зміни, завдяки яким новий Citroën C3 забезпечує більш приємне і ефективне водіння, ніж звичайні моделі. Наприклад, він створює менше шуму, тому що має більш продуману звукоізоляцію і має більш точний напрям.

Крім того, підвіска відображає більш вдалий компроміс між стабільністю і комфортом, оскільки вона фільтрує більш плавно і, в той же час, забезпечує більш динамічну керованість на поворотах. Колісна база довша, що підвищує стійкість, а передня вісь ширше, що, в свою чергу, збільшує керованість і знижує схильність автомобіля до ковзання спереду при натисканні на опори.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1181
Теги материала:
Citroën C3
Категории материала:
Авто
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]