Чи реально сьогодні отримати держзамовлення та як це зробити

Державні компанії та організації постійно проводять конкурси на придбання послуг чи товарів різного типу. Наприклад, коли потрібно знайти грамотного постачальника продуктів харчування для дитячих садків або зробити ремонт у лікарні. Державне підприємство не може на власний розсуд обирати підрядників. Тому є електронна система Прозорро, де реєструються всі держзамовлення, а представники бізнесу беруть участь у тендерах.

Як взяти участь у тендері новачкові

Багато підприємств і приватних підприємців, на жаль, припускаються поширеної помилки. Вони знають, що в їхній сфері діяльності є усталений лідер, який і отримує всі основні замовлення від державних та комунальних підприємств. Через це новачок у певній сфері не наважується взяти участь у конкурсі на отримання державного замовлення.

У цьому полягає велика помилка бізнесменів, оскільки сьогодні кожен має однакові права та можливості. Якщо ви надаєте якісну послугу за вигідними умовами, ви можете перемогти легко в тендері. Із запровадженням електронної системи Prozorro більше немає «улюбленців» у держкомпаній. Це пов'язано з тим, що електронні тендери не дають можливості для корупції у держзакупівлях – це відкриває великі можливості для звичайних бізнесменів, включаючи компанії, які працюють нещодавно. Основний критерій для перемоги в тендері – надати послугу дешевше, ніж конкуренти.

Як подати заявку на участь у тендері

Безпосередньо на сайті Prozorro зареєструватися та взяти участь у конкурсі не можна. Для цього створено спеціальні акредитовані онлайн-майданчики. Наприклад, великою популярністю користується Українська Універсальна Біржа, сайт якої доступний за посиланням tender.uub.com.ua. Тут можна зареєструватися лише за пару хвилин. УУБ має такі переваги та особливості:

  1. Максимально широка біржа тендерів: вони збираються з усіх інших аналогічних майданчиків та дублюються на сайті Української Універсальної Біржі. Оновлюється база регулярно.
  2. Зручні фільтри, що дозволяють швидко знайти пропозиції, що цікавлять. Можна вибрати як сферу діяльності, так й інші параметри.
  3. Стабільна та безпечна робота сайту – ви можете скористатися ним з будь-якого пристрою, у будь-який час дня та ночі.
  4. Грамотна та ввічлива команда підтримки – фахівці дадуть відповіді на будь-які супутні питання та допоможуть розібратися в роботі майданчика, якщо виникнуть питання. Зв'язатися з менеджерами можна онлайн та в телефонному режимі.
  5. Максимально простий та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс сервісу – розбереться будь-яка людина.

Розсилка актуальних тендерів – ще один плюс Української Універсальної Біржі. Ви можете налаштувати розсилку пропозицій на електронну пошту. При цьому вказати можна не лише потрібну нішу діяльності, регіон тощо. Вказується навіть зручний час для розсилки. Це чудова можливість виключити пропуск потрібного тендеру – ви завжди будете в курсі актуальних пропозицій, які з'являються в системі Прозорро.

Рейтинг:
3.0 / 2
Просмотры:
1997
Теги материала:
держзамовлення
Категории материала:
Статьи
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]