Труби Апокаліпсису знову чують

Декілька тижнів тому ми розповідали нашим читачам про дуже неординарне дослідження канадських геологів, які ще навесні передбачили початок великого виверження на Канарах, що стане наслідком блокування руху літосферних плит. Було навіть названо його дату: кінець літа – початок осені. Плити зчепилися кутами десь у районі геологічного антиподу Канарських островів і перше слідство блоку мало бути, на думку канадців, саме там.

На думку канадців не пізніше літа 2022-го року слід чекати Мати Всіх Землетрусів, яка станеться незрозуміло поки що і призведе до деблокування літосфери. Де бахне ніхто, звичайно, поки не знає, проте вчора наш читач Misteryo виклав на форумі вражаючу добірку так званих "трубних звуків", що сталася за останні шість місяців у несподіваних місцях.

Таким чином географія цих звуків пішла якась повсюдна, причому часто труби чують у районах, де землетрусів не було зроду. Все це наводить на думку, що канадці мають рацію, що в літосфері реально зараз якась страшна напруга, яка змушує плити вібрувати. У разі якщо ці гули наростатимуть і, якщо теорія вірна, то десь влітку 2022-го воно й бахне, тож слідкуємо за розвитком подій бо бахнути може і раніше.







Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1183
Теги материала:
Труби Апокаліпсису
Категории материала:
Аномальное и необьяснимое
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]