Собака потоваришував із привидом собаки

38-річний австралієць Джейк ДеМарко був шокований, нещодавно переглянувши відео з камери спостереження, встановленої на задньому дворі його будинку в Мельбурні. На цьому відео виявилося знято, як його молодий чорний пес на прізвисько Райдер грає з якимсь стороннім собакою.

При цьому камера чудово зображала Райдера, а ось його партнера за іграм зняла дуже погано, показуючи лише напіврозмитий білуватий силует. Все виглядало так, ніби цей дивний собака був не звичайним собакою, а чимось на зразок привида. Істота, з якою грав Райдер, безперечно поводилася як собака, була чотирилапою і за формою і розмірами була приблизно така ж, як і Райдер.

За словами ДеМарка, цей другий собака не міг бути реальним, тому що його двір оточений високим і міцним парканом, через який не перестрибнути жодному собаці. Крім того, ДеМарко помітив ігри двох собак на екрані камери в реальному часі, а не в записі, тобто Райдер грав із загадковим собакою прямо в той момент, коли ДеМарко подивився на екран.

Але коли ДеМарко одразу вискочив на заднє подвір'я, він знайшов там лише свого чорного пса і жодних слідів другого собаки. Він також не виявив цього собаку у дворі свого сусіда. Де Марко не знає, як це пояснити. Він дуже наляканий побаченим і порівнює кадри з фільмом жахів "Цвинтар домашніх тварин".

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1166
Теги материала:
собака, привид
Категории материала:
Существа,животные
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]