Сайт Stavki.ua: важливі характеристики букмекерської контори Parimatch

Рейтинг кращих букмекерських компаній України представляє незалежний сайт Stavki.ua для любителів робити прогнози в спортивних заходах. На сайті можна стежити за новинами у світі беттингу, також вибирати партнера для довгострокового співробітництва. Привабливими умовами виділяється букмекерська контора Parimatch, яка заявила про себе в 1998 році. Сьогоднішній букмекер лідирує в списках кращих компаній, що працюють у сфері беттингу. Унікальний розпис пропонує букмекер у понад 30 видах спорта, діє на сайті бонусна політика, дотримується конфіденційність. Українці роблять ставки на гривні у букмекера, також пропонуються в якості валюти біткоїни.


Функціонал та оформлення сайту букмекера Parimatch


Існує дві версії сайту букмекерської контори: нова та стара. Автоматично завантажується через браузер нова версія, але за допомогою спеціальної кнопки можливо перейти в старий варіант. Кнопка реєстрації, логотип букмекера розташовані у верхній частині сайту. Основними кольорами онлайн порталу обрані чорний та жовтий. Серед головних меню виділяються: спорт, live, казино, покер, новини та інші рубрики. Ліва панель демонструє види заходів, на які можливі прогнози, а праворуч розміщені корисні посилання, акційні пропозиції, актуальні новини. Центральну частину займають банери з рекламою бонусів, а в нижньому відсіку головної сторінки пропонуються інформаційні посилання. За посиланням https://www.stavki.ua/review/parimatch/ представлені правила реєстрації.


Бонуси онлайн букмекерської контори Parimatch


Бонусна політика букмекера спрямована на залучення нових клієнтів. Відразу після поповнення депозитного рахунку, на суму не менше 100 гривень, новачки отримують 100% надбавки. Від вітального бонусу завжди можна відмовитися. Також, для визначених доменів букмекер пропонує фрібети, а саме безпрограшні ставки. До закінчення спортивної події беттери можуть вивести гроші, в рамках акції Cash Out. У букмекерській компанії не велика кількість бонусних пропозицій, але вони допомагають економити власні кошти і грати в своє задоволення.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1211
Теги материала:
азарт
Категории материала:
Статьи
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]