Місячний календар на грудень 2021 року

1 грудня. Зменшуючий Місяць на знак Терези і Скорпіон. Сприятливий день. 03:56 - початок 27-го місячного дня. Легко вирішуються бюрократичні питання, успіх чекає у поїздках та відрядженнях. Питання, які перебували у підвішеному стані, нарешті вдалося вирішити — ви відчуєте полегшення.

2 грудня. Зменшуючий місяць в знак Скорпіон. Сприятливий день. 05:30 - початок 28-го місячного дня. Чудовий час на вирішення побутових питань, здійснення покупок, початку ремонту. Не ігноруйте поради, які отримаєте від рідних та близьких людей — має сенс до них дослухатися.

3 грудня. Зменшення місяця в знак Скорпіон і Стрілець. Сприятливий день. 07:09 - початок 29-го місячного дня. Життєвий тонус знижений, можливі загострення хронічної недуги, погіршення настрою. Не плануйте жодних важливих справ. По можливості мінімізуйте контакти. Будьте обережні в натовпі та на дорозі.

4 грудня. Супермісяць у знак стрілець. Сприятливий день. 10:45 - молодик. 08:49 - початок 30-го місячного дня. 10:45 - початок 1-го місячного дня. Найвдаліший день місяця. Приурочьте будь-які починання до цього дня — і на вас чекає успіх. Прекрасний час для старту циклу фізичних вправ, лікувального голодування, дієти.

5 грудня. Зростаючий місяць в знак стрілець і Козеріг. Сприятливий день. 10:01 – початок 2-го місячного дня. Дайте організму посильне фізичне навантаження - це чудово позначиться на настрої та самопочутті. Можна братися за найвідповідальніші, найважливіші справи, не боячись, що не вийде.

6 грудня. Зростаючий місяць у знак Козеріг. Сприятливий день. 11:33 - початок 3-го місячного дня. Є ризик опинитися в полоні негативних емоцій. Щоб уникнути конфліктів, спрямуйте енергію у мирне русло: наприклад, на заняття спортом чи творчість. Корисні медитації, заняття йогою, арт-терапія.

7 грудня. Зростаючий місяць на знак Козеріг і Водолій. Сприятливий день. 12:22 - початок 4-го місячного дня. Якщо вам необхідно когось у чомусь переконати, вибирайте саме цей день. Підходить і для продажу речей (старих чи нових), ділових знайомств, співбесід, публічних виступів.

8 грудня. Зростаючий місяць у знак Водолій. Сприятливий день. 12:52 - початок 5-го місячного дня. Сумніви та нерішучість – ось ваші головні вороги сьогодні. Якщо зумієте їх подолати, то багато чого досягнете. Не відступайте від своїх принципів, не намагайтеся хитрувати: вас виведуть на чисту воду.

9 грудня. Місяць, що росте в знак Водолій і Риби. Сприятливий день. 13:11 - початок 6-го місячного дня. День обіцяє бути плідним: ви організовані, уважні та відповідально підходите до справи. Вас, мабуть, похвалять на роботі. Ваші ідеї зустрінуть підтримку у тих, хто є для вас авторитетом.

10 грудня. Зростаючий місяць у знак Риби. Сприятливий день. 13:24 - початок 7-го місячного дня. Можуть проявитися дар передбачення, загостритися інтуїція, відкрити несподівані здібності. Прекрасний час для налагодження контактів та романтичних зустрічей.

11 грудня. Зростаючий місяць у знак Риби. Сприятливий день. 13:35 - початок 8-го місячного дня. Можуть нагадати про себе старі, незавершені справи і відібрати чималу кількість часу та сил. Невдалий час для подорожей, подорожей. За нові справи не варто братися: навряд чи доведете їх до кінця.

12 грудня. Зростаючий місяць у знак Риби і Овен. Сприятливий день. 13:43 - початок 9-го місячного дня. День боротьби із спокусами - піддаватися їм категорично не можна! Високий ризик сварок та розбіжностей із близькими з вашої вини. Тримайте себе в руках, не судіть оточуючих, менше говоріть і більше слухайте.

13 грудня. Зростаючий місяць в Овен знак. Сприятливий день. 13:52 - початок 10-го місячного дня. Радісний день, наповнений приємними зустрічами та розмовами. Прекрасний час для творчості та налагодження особистого життя. У робочих питаннях все складається просто чудово!

14 грудня. Місяць, що росте в знак Овен і Телець. Сприятливий день. 14:00 – початок 11-го місячного дня. Позитивна, енергетично потужна місячна доба. Плануйте на цей час втілення будь-яких планів та задумів – прийдете до бажаних результатів із найменшими витратами сил та енергії!

15 грудня. Зростаючий місяць в знак телець. Сприятливий день. 14:10 - гойдало 12-го місячного дня. Сьогодні налагодити стосунки, завести нові знайомства або справити приємне враження буде легше, ніж зазвичай. Починання плануйте на дообідній час. Увечері є ймовірність травм та конфліктів.

16 грудня. Зростаючий місяць на знак тілець і близнюків. Сприятливий день. 14:23 - ніщо 13-го місячного дня. Увага: підвищується ризик втратити гроші чи купити неякісний товар! Будьте уважні! Прислухайтеся до інтуїції, але не витайте у хмарах. У ділових питаннях можливий прогрес

17 грудня. Зростаючий місяць у знак Близнюки. Сприятливий день. 14:40 - початок 14-го місячного дня. Ідеальний час для будь-якої копіткої роботи, де потрібні вдумливість та серйозний підхід. Успішні банківські операції та операції з нерухомістю. Вдалий час для торгівлі товарами чи послугами.

18 грудня. Зростаючий місяць у знак Близнюки. Сприятливий день. 15:14 - початок 15-го місячного дня. Нервовий і конфліктний день. Висока ймовірність травм, зустрічі з агресією. Прикрасять ситуацію нові можливості на особистому фронті. Невеликі спонтанні покупки принесуть масу задоволення.

19 грудня. Повний місяць в знак Близнюки і рак. Сприятливий день. 07:38 - повний місяць; 15:39 — початок 16-го місячного дня Надлишок сил спрямуйте у мирне русло (спорт, творчість тощо), інакше можливі конфлікти з оточуючими. Про скоєні сьогодні необдумані вчинки ви, швидше за все, пошкодуєте.

20 грудня. Зменшуючий місяць в знак Рак. Сприятливий день. 16:28 - початок 17-го місячного дня. У першій половині дня зберігаються тенденції попередньої місячної доби. Друга половина буде більш гармонійною. Ймовірно, отримання приємних новин або несподіваний візит гостей.

21 грудня. Зменшуючий місяць в знак Рак. Сприятливий день. 17:31 - початок 18-го місячного дня. Радісний, щасливий день, коли все виходить із першого разу! Чудовий час для початку романтичних або дружньо) відносин, зізнань, заручин та весіль.

22 грудня. Зменшуючий місяць в знак Рак і Лев. Сприятливий день. 18:44 - початок 19-го місячного дня. Приготуйтеся змінювати плани на ходу, імпровізувати: не все пройде так, як ви задумали. Будь-які бюрократичні питання сьогодні вирішуються напрочуд легко — скористайтеся цим.

23 грудня. Спадаючий місяць в Лев знак. Сприятливий день. 20:02 - початок 20-го місячного дня. Несприятливий день для укладання будь-яких партнерських угод та роботи в команді. В ідеалі краще залишатися вдома, віч-на-віч із власними думками, наприклад про плани на Новий рік.

24 грудня. Зменшуючий Місяць у знаку Лев і Діва. Сприятливий день. 21:23 - початок 21-го місячного дня. Як і раніше, рекомендовано усамітнення. Взаємодія з людьми, особливо у ділових питаннях, загрожує конфліктами. Вкрай невдалий час для операцій, пов'язаних із землею та будівництвом.

25 грудня. Зменшуючий місяць в знак Діва. Сприятливий день. 22:44 - початок 22-го місячного дня. Енергетично потужний день, коли є шанс зробити прорив у якійсь справі. Можна і потрібно займатися всім, що пов'язане із творчістю. Корисна будь-яка фізична активність. Вдало складуться поїздки.

26 грудня. Зменшуючий Місяць в знак Діва і Терези. Сприятливий день. 22-й місячний день. Ідеальний день для побудови планів. Подумайте, чого б вам хотілося досягти у новому році, запишіть усі думки та уявіть, що задумане вже відбулося. Ця потужна практика пришвидшить успіх.

27 грудня. Зменшуючий Місяць в знак Терези. Сприятливий день. 00:06 - початок 23-го місячного дня. Сьогодні вас можуть приревнувати до когось чи чогось, і небезпідставно. Перегляньте свою поведінку, якщо не хочете втратити дійсно дорогу людину. Нові справи розпочинати не варто.

28 грудня. Зменшуючий Місяць в знак Терези. Сприятливий день. 10:30 - початок 24-го місячного дня. Гарний час для творчої та розумової діяльності. Займіться самоосвітою - отримані знання стануть у нагоді вже дуже скоро. Добре освоювати нову техніку та технології. У вас все вийде!

29 грудня. Зменшуючий Місяць на знак Терези і Скорпіон. Сприятливий день. 02:58 - початок 25-го місячного дня. Якщо ви хочете щось продати (автомобіль, нерухомість, старі, непотрібні речі чи послуги), займіться пошуком потенційних покупців сьогодні, напевно, знайдете. Вдалий день для вибору подарунків.

30 грудня. Зменшуючий місяць в знак Скорпіон. Сприятливий день. 04:30 - початок 26-го місячного дня. Проведіть день у колі близьких людей, наведіть вдома затишок, приготуйте смачну вечерю. Добре звертатися до езотерики та психології, займатися саморозвитком. Можливе надходження грошей.

31 грудня. Зменшення місяця в знак Скорпіон і Стрілець. Сприятливий день. 06:07 - початок 27-го місячного дня. З ранку налаштуйте себе на те, що сьогодні буде чудовий день! Енергія місячної доби радісна, позитивна! Це ідеальний час для веселощів та різних розваг.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1259
Категории материала:
Астрология,астрономия
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]