Книга Істини випущена True Lab

True Lab представляє нову пригодницьку гру високої якості, натхненну класичної єгипетської тематикою.

Загартовані в боях мисливці за скарбами полюблять захоплююче поєднання канонічного сеттинга, зачаровують візуальних ефектів і нетрадиційного підходу до ігрової механіки.

Бонусна покупка призначена для цілеспрямованих гравців, які вважають за краще миттєвий доступ до безкоштовних спінів. Більше не потрібно тинятися вокруг да около.

Книга Істини - магічний амулет, що приховує древні таємниці багатства фараона. Талісман володіє містичною силою замінювати всі символи на барабанах під час безкоштовних обертань і відкриває шлях до безкоштовних спінів з випадковим розширюємим символом. Фігури, які розширюються, щедро платять за кожну активовану лінію виплат, незалежно від положення на барабанах.

The Book of Truth

Тільки наполегливий шукач матиме честь заглянути глибше в обитель безмежного богатства, True Free Spins, де всі символи розширюються, а незліченні виграші в розмірі до 15000 раз будуть збережені. Натискання кнопки Bonus Buy відразу розблокує безкоштовні обертання. Знайдіть для себе такі ж цікаві та пригодницькі гральні автомати онлайн на гроші, ви точно залишитесь задоволені.

Катя Настюшкіна, директор по маркетингу True Lab, сказала: «Ми дуже раді появі цього доповнення до ігрового портфоліо True Lab. З його візуальним оформленням в єгипетському стилі, духом пригод і нестандартними особливостями цей слот обіцяє стати явним переможцем ».

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1664
Теги материала:
True Lab, Книга Істини
Категории материала:
Статьи
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]