Яку версію Renault Duster вибрати?

Позашляховики не бувають дешевше, ніж Renault Duster. Ось п'ять причин, за якими він заслуговує місце у списку авто, які ви розглянете перед покупкою.

Renault Duster - це невеликий позашляховик і конкурент таким моделям, як Renault Captur, Nissan Qashqai та Citroën C4 Cactus. Завдяки стартовій ціні, це найдешевший маленький позашляховик, який ви можете купити. І одного цього буде достатньо, щоб спокусити деяких покупців.

Через свою низьку ціну Duster вимагає деяких компромісів, але це все одно неймовірне співвідношення ціни і якості, великий салон і багажник, а також можливість вибору повнопривідної версії. Можливо, він не відрізняється вишуканістю, але пропонує більшість тих же функцій, що і більш дорогі конкуренти.

Співвідношення ціни та якості

На ринку немає нічого іншого, що дало б вам стільки автомобіля за ваші гроші. Дотримуйтеся дешевших комплектацій, і ви отримаєте чудовий автомобіль за найнижчою ціною.

Оглядовість позашляховика

Duster пропонує високо посаджену водійську позицію, яку шукають покупці позашляховиків, що дозволяє легко помітити оточуючі автомобілі та полегшує паркування. Однак ви можете забути про будь-які опціональні засоби поліпшення оглядовості.

Потужність дизеля

З двох варіантів двигунів, які ви можете вибрати в Duster, за краще вибрати 1,5-літровий дизель. Він більш гнучкий, ніж бензиновий, і набагато більш економічний. Крім того, він більш вишуканий з цієї пари.

Дешевий, але надійний

Улюблена багатьма комплектація Access, може бути, і далека від розкоші, але в ній є все необхідне, включаючи Bluetooth і регульоване по висоті сидіння водія. Однак кондиціонера все ще немає.

Низькі експлуатаційні витрати

Цінність Duster зберігається, коли мова заходить про експлуатаційні витрати. Якщо ви виберете дизельний двигун, ви можете розраховувати на те, що він буде витрачати більше 75 кілометрів в годину, не докладаючи особливих зусиль. Страхові рейтинги також конкурентоспроможні, що робить Duster одним з найдешевших автомобілів в цьому класі.

Версії Renault Duster

Глибоко модернізований та збагачений обладнанням в епоху часу, це покоління зберегло технічну базу свого попередника.

Це великий успіх, який завдячує йому більш вишуканим зовнішнім виглядом, більш ретельною звукоізоляцією, кращою ергономікою і завжди за привабливими цінами.

  • Базова версія, яка називається Access, задовольняється електричними вікнами спереду, автоматичним освітленням фар, обмежувачем швидкості, вимикається передньою подушкою безпеки пасажира та «цільною складною лавкою».
  • Оздоблення під назвою Essentiel є більш рекомендованим. Воно містить кондиціонер з ручним керуванням, роздільну лавку, радіоприймач Bluetooth з портом USB, поперечини на даху, регульоване кермо (по висоті та глибині) та регульоване по висоті сидіння водія.
  • Рівень комфорту - відповідає своїй назві, оскільки він додає цьому радари заднього ходу, електричні дзеркала з підігрівом, круїз-контроль, електричні задні вікна та легкосплавні диски.

Натисніть тут https://www.renault.niko.ua/uk/models/new-duster-hjd, щоб дізнатися більше про Renault Duster.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1188
Теги материала:
Renault Duster
Категории материала:
Авто
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]