Фаворит спорт: як отримати 4500 гривень бонусу

Ставки на спорт привертають увагу українських беттерів, оскільки перевірені портали гарантують чесні розрахунки. Фаворит спорт результати – це популярний в Україні портал, який пропонує спортивні ставки та ігрові автомати.

Офіційний портал на території України працює з ліцензією Кюрасо. Ця компанія-регулятор має високі рейтинги та рівень довіри. Усі прецеденти можна розв’язати саме через регулятора, якщо гравець та адміністрація бк не можуть знайти компроміс. Відгуки про Фаворит спорт підтверджують, що контора має зручні умови для укладення парі.

Як робити ставки на Фаворит спорт?

Спочатку потрібно зареєструватися на порталі. Верифікація також є обов’язковою. Тільки після введення особистої, платіжної інформації, перевірки скану паспорта гравець отримує доступ до особистого кабінету. У ньому відкривається розділ «каса» з зафіксованими виграшами, програшами. Ви можете контролювати власний банкролл, фіксувати реальний прибуток.

Після цього ви повинні проаналізувати усі доступні види ставок та коефіцієнти. Для укладення парі на рахунку повинно бути мінімум 25 гривень. Це мінімальна ставка від Фаворит. Розмір ставки визначає потенційний прибуток, оскільки примножується на виграшний коефіцієнт.

Розрахунки виграшів

Існує два типи ставок – прематчі та лайв. Вони відрізняються тим, що для укладення парі у прематчах ви маєте час та можливість для повноцінного аналізу. Лайв-ставки мають наступні особливості:

  • розраховуються у режимі реального часу;
  • постійно змінюються коефіцієнти;
  • беттер може змінювати розміри та формати ставок;
  • лайв формат відкриває доступ до відеотрансляцій спортивних подій;
  • збільшені коефіцієнти.

Заробіток зі ставок у прематчах стає відомим після оголошення офіційних результатів. Ця процедура може займати певний час, тому варто слідкувати за результатами та власним прибутком.

Бонусна програма Фаворит

Усі пропозицій бк фіксують у розділі «акції». Окрім універсальних пропозицій букмекера існує програма індивідуальних заохочень. Ключові доступні бонуси від Фаворит:

  • вітальний пакет – до 4500 гривень на рахунок для створення ставок. Розмір подарунку визначається сумою поповнення;
  • безкоштовні прогнози від експертів букмекерської контори;
  • промокоди. Спеціальні коди відображаються в особистому кабінеті або надсилаються на електронну пошту;
  • експреси дня. Гравцям пропонують перелік подій зі збільшеними виграшами. До заробітку додається фіксований відсоток;
  • бездепи.

Для отримання 4500 гривень у якості бонусу потрібно зареєструватися на сайті та поповнити рахунок на 4500 гривень. Якщо ви вносите меншу суму, подарунок дорівнює 100% від неї.

Мобільні додатки Фаворит спорт

Для зручного входу та ставок можна скористатися мобільними додатками. На офіційному сайті є файли під різні операційні системи. Після встановлення додатку ви зможете авторизуватися в особистому кабінеті та скористатися перевагами ставок на спорт.

Усі функції, грошові транзакції, онлайн-чат, доступ до бонусів зберігаються у формати додатку. Також він допоможе обійти блокування провайдерами. Встановлення додатку безкоштовне. Скачати його можна тільки на офіційному сайті.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
11509
Теги материала:
азарт
Категории материала:
Статьи
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]