Інопланетяни знають про існування людства і це небезпечно

Інопланетним цивілізаціям, які можуть перебувати в радіусі ста світлових років від нас, ймовірно, відомо про існування людства, проте астрофізики впевнені, що інопланетяни можуть бути не такими доброзичливими, як багато хто вважає.

Як сказав вчений Пітер Уорд, інопланетяни можуть виявитися ворожими до людства. Він переконаний, що якщо природний відбір відбувався на інших планетах, то торкнувся всіх видів життя. Тільки еквіваленти ДНК можуть бути змінені. Про це повідомляє Forbes.com.

Наприклад, якщо порівняти з тим, що відбувається на Землі, можна виявити, що кожен окремий вид не виділяється особливим альтруїзмом. Він продовжує захоплювати якнайбільше територій, якнайактивніше розмножуючись.

Якщо ж люди зіткнуться з розумною інопланетною расою, то почнеться те саме, але вже в міжпланетних масштабах – почнеться запекла війна за ресурси, території тощо.

Однак багато астробіологів переконані, що високорозвинений інтелект зрештою обере правильний шлях до миру, любові та взаєморозуміння. Зараз із цим складно погодитись, бо не поважаємо один одного і те місце, де живемо.

"На Землі відомі нам біологічні види розмножуються доти, поки не будуть обмежені простором", - продовжує розмірковувати Уорд. «Не видно жодного альтруїзму, тому що кожен вид на нашій планеті робить те саме, що й людство, тобто займається захопленням ресурсів», - каже він.
Незважаючи на це, і те, як будуть налаштовані інопланетяни по відношенню до людства, зустріч з ними має бути ретельно підготовлена.

Деякі дослідники вважають, що інопланетні цивілізації можуть стати тією силою, яка допоможе людству зробити правильний вибір, змінивши свою агресивну поведінку на дружню. Хто знає, можливо, інопланетні цивілізації чекають від нас саме цього, але поки що відмовляються йти на контакт.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1163
Теги материала:
Інопланетяни
Категории материала:
Исследования,наука
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]