Особливості та переваги вінірів для зубів

Естетична стоматологія призначена для того, щоб домогтися максимально красивого виду зубів. За допомогою спеціальних процедур і технологій, пацієнт може отримати ту посмішку, про яку він завжди мріяв.

На сьогоднішній день стоматологічна клініка Havryk Dental Clinic у Львові може запропонувати ряд послуг з лікування, імплантації, чищенні а також установці вінірів та інших накладок, які використовуються в естетичній стоматології.

Дуже великим попитом в клініці користується установка вінірів, які візуально роблять зуби білішими і можуть допомогти приховати їх деякі дефекти.

Перш ніж розглянути всі особливості та переваги вінірів, слід розібратися, що це таке.

Вінір - це мікропротез у вигляді тонкої керамічної пластинки (товщиною 0,2-0,5 мм), який, заміщаючи зовнішній шар зубів, покриває вестибулярну (передню) поверхню зуба. Цей метод реставрації використовується для поліпшення захисту і зовнішньої естетики зубів, але ніяк не впливає на зміну жувальної функції.

Особливості вінірів

Основне призначення - поліпшення естетичного ефекту. Це викликано тим, що за допомогою вінірів можна приховати такі дефекти зубів як:

• Флюорозние плями;
• Неправильна форма зубів;
• Наявність міжзубних проміжків (диаст);
• Пошкодження внаслідок механічних впливів.

Колір керамічних вкладок підбирають ідентично вашого природного кольору зубів. До того ж, завдяки своїй світлопроникності і високої точності прилягання, вініри практично нічим не відрізняються від неотпрепарірованих зубів.

Надійні і довговічні - термін їх служби при правильному догляді - 20 років, після чого вініри потрібно буде замінити на інші.

Вони мають захист від механічних, хімічних і термічних впливів, внаслідок чого можна позбутися від чутливості зубів. Використовувані для виготовлення вінірів матеріали (кераміка, композит) гіпоалергенні і не мають негативного впливу на здоров'я людини.

Процедура абсолютно безболісна і зручна. Це обумовлено тим, що до фіксації винира, зуб обточують мінімально, тобто верхні шари емалі, в яких немає нервових закінчень.

Коли вони встановлені, то не створюють відчуття чужорідного тіла в роті, як відбувається, наприклад, в перший час після встановлення коронок. Мають велику міцність, ніж пломби, що виготовляються безпосередньо в зубі. На каріозні зуби виготовляються вініри, так як об'ємні пломби можуть не витримувати жувального навантаження і розколюватися. Вони істотно зміцнюють зуб.

Запобігають подальше руйнування зуба, так як захищають його від каріесогенних бактерій.

Як кажуть стоматологи, вініри стійкі до зовнішніх впливів, вони не темніють з часом, не змінюють колір під дією кави, тютюну і т.д.

Величезним мінусом є дорога вартість установки. Тобто ця процедура малодоступна. Однак витрачені гроші того варті, бо цей чоловік отримає гарну білу посмішку, яку неможливо домогтися будь-яким іншим способом.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1277
Категории материала:
Здоровье
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]