Конструктор сайтів для бізнесу. Що може запропонувати Бітрікс24

Кожному бізнесу потрібен сайт, через який можна встановлювати контакти з клієнтами, розвиватися і в цілому управляти своєю справою. Розробка подібного продукту "Під Ключ" обійдеться не дешево і на старті багато компаній шукають альтернативні варіанти. Одним з них є конструктор сайтів Бітрікс24. Що ж він може запропонувати?

Конструктор сайтів Бітрікс24

Конструктор сайтів Бітрікс24 - це платформа, що дозволяє без знання мови програмування, HTML і CSS створити сайт на основі готових шаблонів. Все що залишиться - підключити свій домен, внести деякі зміни, що включають наповнення власною інформацією, зміна назви посилань, створення додаткових сторінок. В іншому - сайт готовий до роботи і прийому клієнтів. На сторінці https://www.bitrix24.ua/features/sites.php можна більш детально ознайомитися з пропозицією.

Всі сайти на Бітрікс24 внутрішньо SEO-оптимізовані і відразу починають індексуватися пошуковими системами. У той же час для розвитку бізнесу потрібно привнести додаткові зусилля.

У розпорядженні власника виявляється зручна панель управління з CRM системою, налаштованним зв'язком, поштою, аналітикою, завданнями та іншими функціями.

Скільки коштує створити сайт на Бітрікс24

Створити сайт на Бітрікс24 можна як на безкоштовній основі з деякими обмеженнями, так і перейти на платні пакети з більш широким доступом, аналітикою та потужностями системи. Безкоштовний сайт на системі буде більш спрощеним і без аналітики, CRM і Центру Продажів.

Ціноутворення на сьогоднішній день виглядає подібним чином

У той же час, для початківців може бути досить і безкоштовного конструктора сайтів. Надалі пакет можна поміняти на більш дорогий. Однак спочатку потрібно добре ознайомитися з наявними обмеженнями і правилами, щоб вони не стали сюрпризом. Більш докладно всі можливості тарифів описані безпосередньо на сайті Бітрікс24.

Безумовно, що на ринку подібних послуг даний сервіс пропонує одне з найкращих і простих рішень для зручного і швидкого запуску бізнесу, а тарифи на основі щомісячної плати не стануть сильним обтяженням.

Рейтинг:
0.0 / 0
Просмотры:
1349
Теги материала:
конструктор, Бітрікс24, сайт
Категории материала:
Статьи
Источник:

Комментарии к материалу (0)

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]